Tutustu Softlaniin

 1. 1960’s
  Under 1960-talet introducerade Softlan

  1960-luvulla Softlan toi arkeen ripauksen pehmeyttä ensimmäisellä huuhteluaineellaan.

 2. 1970’s
  Sedan 1970-talet har Softlan

  1980-luvulta lähtien Softlan on tarjonnut kaikille mahdollisuuden nauttia luonnollisista ja aidoista tuoksuista, kuten ikonisesta Dreams of Freshness -tuoksusta.

 3. Att göra vardagen

  Jotta arkesi olisi entistäkin pehmeämpää, Softlan on muutti pullojensa kokoa mukavuuden lisäämiseksi.

 4. Softlan saa uuden ilmeen! Uusi täysin kierrätetty ja kierrätettävissä oleva muovipullo* tarjoaa sinulle huolenpitoa ja pehmeyttä.

hjerteikon

Kuka olemme?

Koska ilo on kaunein lahja jonka voimme antaa, Softlan valmistaa huuhteluaineita, joilla voit lisätä ripauksen pehmeyttä ja rakkautta omaan ja perheesi arkeen. Softlanin huuhteluaineet valmistetaan rakkaudella Ranskan Compiègnessä ja Rillieux-la-Papessa*. Ne ovat olleet rinnallasi jo yli 50 vuoden ajan ja auttaneet tekemään pienistä arjen hetkistä pehmeitä ja mukavia!

Huuhteluaineen avulla hoidat pyykkiäsi jokaisessa pesussa. Kun sitä käytetään yhdessä pesuaineen kanssa, pyykistäsi tulee pehmeän ja silkkisen tuntuista, ja se tuoksuu ihanan raikkaalta. Sen lisäksi, että Softlan tekee vaatteistasi pehmeitä ja raikkaita, se auttaa myös säilyttämään niiden kuidut, jotta lempivaatteesi kestäisivät pidempään.

Softlan tarjoaa pehmeän kosketuksen, jota et voi vastustaa!

Lisää pehmeyttä pyykkiisi

*Kaikki tuotteemme valmistetaan Ranskassa, lukuun ottamatta Dilué Vanille & Orchidée -tuotetta.

Kuva Ranskasta, missä Softlan valmistetaan
hjerteikon

Olennaiset

hjerteikon